LANDSHOLDS UDTAGELSE 2017 for SENIOR DAMER

TeamGym Greve havde ikke færre end 6 senior damer med til TeamGym landsholdsudtagelse for seniordamer frem mod EM 2018 i Portugal.

Landsholdsudtagelsen blev afholdt på Flemming Efterskole i Midtjylland, hvor Danmarks 36 dygtigste seniordamer var fremmødt for at vise niveau og form frem for landsholdstrænerne. Damerne blev vurderet i både rytme, rytmiske momenter og spring på bane samt trampet.

Ialt blev det en lang og hård dag for de ialt 36 fremmødte seniordamer, der hele vejen igennem viste flot og imponerede gymnastik selvom udtagelsen tog knap 5 timer. Lige så imponerede var det, at mærke og se den gode stemning, der var blandt samtlige fremmødte gymnaster, som oftest kun mødes når de konkurrerer mod hinanden men her ved udtagelsen havde overskud til smil, kram og højlydt hepper på hinanden under udtagelsen.

For Greve trænerne var det en ekstra fornøjelse at se, at der trods et generelt højt niveau hos samtlige damer alligevel var stor respekt for det niveau som Greve damerne deltog med. Flere af gymnasterne fik højlydte klapsalver for nogle af deres svære springkombinationer, såsom full kraft dobbelt out, rondat flik strakt full full, og full rondat flik strakt full in back.

Nu afventer samtlige gymnaster som deltog i landsholdudtagelsen på svar, om de er kommet gennem "nåle-øjet" og om de efter tirsdag kan kalde sig for landsholdsgymnaster frem mod EM 2018.

På holdbilledet fra venstre: Tania Greve, Anna Trangbæk, Cecillie Lassen, Mathilde Jensen, Emilie Mogensen og Emma Møller.